BIBLIOTEKET VÅRT!

Biblioteket vårt tilbyr tilleggsstoff og informasjon som kan utfylle lærebøkene, og et utvalg skjønnlitteratur. Biblioteket er en del av skolens læringsmiljø for elever fra alle utdanningsprogram.

Ordinær åpningstid: Undervisningstiden
Biblioteket ligger ved gårdhagen.

Telefon/SMS: 94 13 56 41

Bøker og andre medier i biblioteket kan du søke opp selv via katalogen vår på  Web-søk. Spør bibliotekaren hvis du trenger hjelp!

Bibliotekaren kan også hjelpe deg med å skaffe litteratur fra andre bibliotek dersom du ikke finner det du trenger på skolen.

Noe av materialet er kun til bruk på biblioteket, men det meste kan du låne med hjem. Lånetiden er 4 uker, med unntak av filmer som har 3 dagers lånetid.

I tillegg til bøker finner du:

· aviser

· tidsskrifter

· filmer (et lite utvalg)

· klipparkiv

· kopimaskin

· skanner

· rekvisita til utlån som saks, lim, transparenter, etc.

Biblioteket er innredet med arbeidsplasser til bruk for gruppearbeid, prosjektoppgaver og lignende, og lærerne kan "reservere" arbeidsplasser og/eller PCer til enkelt- og dobbelttimer på timeplanen som henger på bibliotekarens dør.

Alle vg1- og vg2-klasser får opplæring i bruk av biblioteket i løpet av de første månedene på høsten.

Ta turen innom vel!

Bibliotekaren