Informasjon til elever og foresatte om «Høstskolen»

Informasjon til elever og foresatte om «Høstskolen».

Nettskolen Rogaland gjennomfører høsten 2018 det vi har kalt «Høstskolen 2018». Dette er et nettbasert intensivkurs for deg som har fått karakteren 1 i standpunkt eller til eksamen eller for deg som ikke har fått vurdering (IV) i fagene:

• Norsk Vg3 studieforberedende
  • Norsk påbygg,
  • Matematikk R1,  matematikk 2P og 2PY og matematikk 1T og 1P. Dersom nok elever R1, S1 og S2

Dette gjelder både for deg som skal ta ny utsatt eksamen (NUS) og for deg som skal gå opp som privatist. Kurset varer fra midten av september fram til ny eksamen i slutten av november.

Skolen du går på/har gått på melder deg på til «Høstskolen 2018».

Det kan være tungt å arbeide med faget alene fram mot ny eksamen i november.  «Høstskolen» vil hjelpe deg med å strukturere deg selv, inspirere og støtte deg hver uke fram mot eksamen. Kurset medfører ingen kostnader for deg.

Det vil bli oppstart av nettkursene i slutten av september og etter at frist for oppmelding til eksamen har gått ut.

Nettkursene tar utgangspunkt i hovedområder og kompetansemål fra læreplanen. Du har mulighet til å arbeide med faget når det passer for deg. Både under arbeidet med et emne og i etterkant kan du kontakte faglærer for hjelp eller tilbakemeldinger. Du kan også regne med at faglærer vil kontakte deg. Til de ulike emnene er det knyttet oppgaver, nettsteder og videoer som skal hjelpe deg i arbeidet.

Er du elev ved en av Rogaland fylkeskommune sine videregående skoler høsten 2018, vil du i september få faget opp på ditt dashbord på Itslearning, og du vil bli kontaktet av den læreren som skal hjelpe og veilede deg gjennom kurset.

Er du høsten 2018 ikke lenger elev ved en av Rogaland fylkeskommune sine videregående skoler, vil du få en e-post på den e-post adressen skolen har registrert på deg med eget brukernavn og passord slik at du kan logge deg inn på Itslearning og følge kurset. NB! Du bør sjekke at skolen har din rette e-postadresse!

Nina Martinus

Leder for Nettskolen Rogaland