Om biblioteket vårt

Biblioteket vårt tilbyr tilleggsstoff og informasjon som kan utfylle lærebøkene, og et utvalg skjønnlitteratur. Biblioteket er en del av skolens læringsmiljø for elever fra alle utdanningsprogram. Du vil også få veiledning og hjelp til kildebruk, skriving og lesing dersom du trenger det.

Biblioteket ligger nede i første etasje like ved inngangen.

Ordinær åpningstid: Undervisningstiden

Telefon/SMS: 95 84 42 13

Bøker og andre medier i biblioteket kan du søke opp selv via katalogen vår på Web-søk. Spør bibliotekaren hvis du trenger hjelp!
Bibliotekaren kan også hjelpe deg med å skaffe litteratur fra andre bibliotek dersom du ikke finner det du trenger på skolen.
Noe av materialet er kun til bruk på biblioteket, men det meste kan du låne med hjem. Lånetiden er 4 uker, med unntak av filmer som har 3 dagers lånetid.

I tillegg til bøker finner du:
· aviser
· tidsskrifter
· filmer (et lite utvalg)
· klipparkiv
· kopimaskin
· skanner

Biblioteket er innredet med arbeidsplasser til bruk for gruppearbeid, oppgaveskriving eller andre samarbeidsoppgaver.
Alle vg1- og vg2-klasser får opplæring i bruk av biblioteket i løpet av de første månedene på høsten.
Ta turen innom vel!
Bibliotekaren